Բաղադրիչներ
- Կարտոֆիլ – 250 գ
- Թթու վարունգ – 2 հատ
- Մարինացված պղպեղ – 1 հատ
- Սոխ – 1 հատ
- Բուսական յուղ՝ տապակելու համար
- Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
- Կեղևազրկված կարտոֆիլը խաշել:
- Եփված կարտոֆլները կտրատել:
- Սոխը կտրատել և տապակել բուսայուղով:
- Տապակված սոխը և երկարությամբ կտրատված պղպեղն ավելացնել կարտոֆիլին:
- Վարունգը նույնպես երկարավուն կտրատել և ավելացնել աղցանին:
- Համեմել աղցանը, ավելացնել բուսայուղ, խառնել և մատուցել:
Եթե մսի սիրահար եք, կարելի է ավելացնել նաև տապակված նրբերշիկներ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը