Բաղադրիչներ
- Սպիտակ կաղամբ – 400 գ
- Քերած պանիր – 1/2 բաժակ
- Հավի կրծքամիս – 500 գ
- Չորահաց – 1 բաժակ
- Մայոնեզ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Աղ արած ջրում եփել հավը: Սառեցնել:
- Կաղամբը բարակ շերտատել:
- Հավը կտորների բաժանել և ավելացնել կաղամբին:
- Ավելացնել քերած պանիրը և խառնել:
- Լցնել մայոնեզը և նորից խառնել:
- Աղցանի վրա չորահաց լցնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը