Ծաղկակաղամբի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Ծաղկակաղամբի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Ծաղկակաղամբ – 500 գ
  2. Ալյուր – 2 ճ/գ
  3. Կեֆիր – 100 գ
  4. Բուսական յուղ – 5 գ
  5. Մաղադանոս – 1 փունջ
  6. Սխտոր – 30 գ
  7. Աղացած սև պղպեղ, աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սոուսը պատրաստելու համար ալյուրը տապակել տաքացրած յուղով, ավելացնել կաղամբի արգանակը, կեֆիրը, համեմել աղով և պղպեղով, ավելացնել սխտորը և կտրատված մաղադանոսը:
  2. Ծաղկակաղամբները թաթախել սոուսի մեջ, խառնել և եփել ջեռոցում 10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը