Բաղադրիչներ
- Ջուր – 2 լ
- Սերուցքային պանիր – 400 գ
- Կարտոֆիլ – 300-400 գ
- Սոխ – 1 հատ
- Գազար – 1 հատ
- Ծովախեցգետին – 500 գ
- Բուսայուղ – 40 մլ
- Աղ՝ ըստ ցանկության
- Կանաչի (սամիթ, մաղադանոս, ուրց)՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
- Պանիրն ավելացնել եռացող ջրի մեջ:
- Ավելացնել կտրատված կարտոֆիլը, եփել մինչև փափկի:
- Այնուհետև ապուրին ավելացնել բուսայուղով տապակված սոխը և գազարը:
- Ծովախեցգետինները մաքրել, լցնել ապուրի մեջ և եռացնել:
- Ապուրին ըստ ցանկության՝ ավելացնել կանաչիներ և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը