Արագ պատրաստվող տորթ՝ «Անսպասելի հյուր»
Advertisement 1000 x 90

Արագ պատրաստվող տորթ՝ «Անսպասելի հյուր»

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 250 գ
  2. Թթվասեր – 5 ճ/գ
  3. Ձու – 2 հատ
  4. Կաթնաշոռ – 150 գ
  5. Մայոնեզ – 5 ճ/գ
  6. Սոդա – 1 թ/գ
  7. Շաքարավազ – 150 գ
  8. Վանիլին – 1/2 թ/գ
  9. Ազնվամորու մուրաբա – 5 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մայոնեզը, թթվասերը, ձուն և սոդան հարել:
  2. Ավելացնել ալյուրը և նորից խառնել:
  3. Պետք է ստացվի նրբաբլիթի խմորի նման զանգված:
  4. Առանձին խառնել կաթնաշոռը՝ շաքարավազի և վանիլինի հետ:
  5. Խմորը լցնել կաղապարի մեջ, վրան գդալով միմյանցից հեռավորության վրա կաթնաշոռային զանգվածից լցնել:
  6. Վրան լցնել ազնվամորու մուրաբան:
  7. Թխել 20-25 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը