Բաղադրիչներ
- Բազուկ – 350 գ
- Նեխուր – 350 գ
- Կոտեմ – 1 բաժակ
- Խնձոր – 1 հատ
- Մայոնեզ – 1/3 բաժակ
- Խնձորի քացախ – 0.25 բաժակ
- Թարմ ռեհան – 1 փունջ
- Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Բազուկը և նեխուրը մաքրել, լվանալ և բարակ կտրատել:
- Կոտեմը կտրատել, խնձորը մանր քերել:
- Ռեհանը մանրացնել:
- Բազուկը, նեխուրը, կոտեմը և խնձորը խառնել:
- Առանձին խառնել մայոնեզը, քացախը, ռեհանը, աղը, պղպեղը և ավելացնել աղցանին:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը