Բրաունի, որը կարելի է ուտել Մեծ պահքի շրջանում
Advertisement 1000 x 90

Բրաունի, որը կարելի է ուտել Մեծ պահքի շրջանում

Բաղադրիչներ

  1. Կակաոյի փոշի – 3 ճ/գ
  2. Մուգ շոկոլադ – 200 գ
  3. Ալյուր – 170 գ
  4. Փխրեցուցիչ – 1 1/2 թ/գ
  5. Բուսական յուղ – 5 ճ/գ
  6. Շաքարավազ – 110 գ
  7. Ջուր – 230 մլ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել չոր և հեղուկ բաղադրիչները, ապա ավելացնել 150 գրամ հալած շոկոլադ: Մնացած 50 գրամ շոկոլադը մանրացնել և ավելացնել խմորին:
  2. Տապակը պատել բուսայուղով և յուղաթղթով:
  3. Թխել 25 րոպե, 180 C ջերմաստիճանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը