Բաղադրիչներ
- Կակաոյի փոշի – 3 ճ/գ
- Մուգ շոկոլադ – 200 գ
- Ալյուր – 170 գ
- Փխրեցուցիչ – 1 1/2 թ/գ
- Բուսական յուղ – 5 ճ/գ
- Շաքարավազ – 110 գ
- Ջուր – 230 մլ
Պատրաստման եղանակը
- Խառնել չոր և հեղուկ բաղադրիչները, ապա ավելացնել 150 գրամ հալած շոկոլադ: Մնացած 50 գրամ շոկոլադը մանրացնել և ավելացնել խմորին:
- Տապակը պատել բուսայուղով և յուղաթղթով:
- Թխել 25 րոպե, 180 C ջերմաստիճանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը