Բաղադրիչներ
- Կարագ – 45 գ
- Աղացած գինձ – 10 գ
- Սոխ – 1 գլուխ
- Սխտոր – 1 ատամիկ
- Սոյայի սոուս – 30 մլ
- Շագանակագույն շաքարավազ – 5 գ
- Կիտրոնի հյութ – 15 մլ
- Աղ՝ ըստ ցանկության
- Աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ցանկության
- Հավի կրծքամիս – 500 գ
Պատրաստման եղանակը
- Փափուկ կարագը, գինձը, մանր կտրատված սոխը, սխտորը, սոյայի սոուսը, կիտրոնի հյութը, շագանակագույն շաքարավազը, աղ և պղպեղը խառնել:
- Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել: Լցնել ստացված զանգվածի մեջ և մեկ գիշեր մարինացնել սառնարանում:
- Խորանարդիկներն անցկացնել փայտիկների վրա և կրակի վրա 6 րոպե եփել բոլոր կողմերից:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը