Հավի քաբաբ
Advertisement 1000 x 90

Հավի քաբաբ

Բաղադրիչներ

  1. Կարագ – 45 գ
  2. Աղացած գինձ – 10 գ
  3. Սոխ – 1 գլուխ
  4. Սխտոր – 1 ատամիկ
  5. Սոյայի սոուս – 30 մլ
  6. Շագանակագույն շաքարավազ – 5 գ
  7. Կիտրոնի հյութ – 15 մլ
  8. Աղ՝ ըստ ցանկության
  9. Աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ցանկության
  10. Հավի կրծքամիս – 500 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Փափուկ կարագը, գինձը, մանր կտրատված սոխը, սխտորը, սոյայի սոուսը, կիտրոնի հյութը, շագանակագույն շաքարավազը, աղ և պղպեղը խառնել:
  2. Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել: Լցնել ստացված զանգվածի մեջ և մեկ գիշեր մարինացնել սառնարանում:
  3. Խորանարդիկներն անցկացնել փայտիկների վրա և կրակի վրա 6 րոպե եփել բոլոր կողմերից:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը