Ամանորյա աղցան «Մուկ»
Advertisement 1000 x 90

Ամանորյա աղցան «Մուկ»

Բաղադրիչներ

  1. Երշիկ – 200 գ
  2. Պահածոյացված կանաչ ոլոռ – 100 գ
  3. Կարտոֆիլ – 2 հատ
  4. Ձու – 3 հատ
  5. Մարինացված վարունգ – 2 հատ
  6. Գազար – 1 հատ
  7. Մայոնեզ – 2 ճ/գ
  8. Ձիթապտուղ (սև) – 3 հատ
  9. Կանաչի

Պատրաստման եղանակը

  1. Կարտոֆիլները, գազարը և ձվերը խաշել, սառեցնել, մաքրել:
  2. Բանջարեղենը և ձվերը խորանարդաձև կտրատել:
  3. Ավելացնել խորանարդաձև կտրատված երշիկը և վարունգները:
  4. Ավելացնել ոլոռը և մայոնեզը, խառնել:
  5. Ափսեի մեջ աղցանը դնել կաթիլի տեսքով:
  6. Ձիթապտուղներից աչքեր և քիթ ձևավորել:
  7. Երշիկից ականջներ կտրել, կանաչիից՝ բեղիկներ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը