Մսով պիրոգ՝ ընդամենը 10 րոպեում
Advertisement 1000 x 90

Մսով պիրոգ՝ ընդամենը 10 րոպեում

Բաղադրիչներ

Խմորի համար

  1. Ձու – 2 հատ
  2. Աղ – 05. թ/գ
  3. Ալյուր – 1 բաժակ
  4. Մածուն – 1 բաժակ
  5. Սոդա – 0.5 թ/գ

Միջուկի համար

  1. Աղացած միս – 300 գ
  2. Սոխ – 2-3 հատ
  3. Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Մածունը խառնել սոդայի հետ և թողնել 5 րոպե:
  2. Այնուհետև ավելացնել մնացած բաղադրիչները և լավ խառնել: Թխման համար նախատեսված տապակը յուղապատել և լցնել խմորի կեսը:
  3. Միջուկի համար սոխը մանր կտրատել և խառնել աղացած մսի հետ, ավելացնել աղ և պղպեղ:
  4. Ստացված զանգվածը լցնել խմորի վրա և վրան լցնել խմորի երկրորդ մասը:
  5. Նախապես տաքացրած 170 աստիճան ջեռոցում պիրոգը պետք է թխել 40 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը