Բաղադրիչներ
- Բրոկոլի – 500 գ
- Կանաչ ձիթապտուղ – 150 գ
- Քաղցր պղպեղ – 1 հատ
- Քացախ – 2 ճ/գ
- Ձիթայուղ – 20 մլ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Բրոկոլին բաժանել ծաղկափնջերի, լցնել եռացող ջրի մեջ և եփել 1 րոպե:
- Այնուհետև հանել ծաղկակաղամբը և լցնել սառը ջրի մեջ: 5 րոպե անց քամել:
- Մինչ բրոկոլին սառչում է, կտրատել պղպեղը:
- Սոուսի համար ձիթայուղը խառնել քացախի և աղի հետ:
- Բոլոր բաղադրիչները լցնել խորը տարայի մեջ, լցնել պատրաստի սոուսը և խառնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը