Տնական հալվա. լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Տնական հալվա. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Արևածաղկի սերմեր – 1 բաժակ
  2. Չամիչ – 3/4 բաժակ
  3. Արևածաղկի չզտված ձեթ – 2/3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Արևածաղկի սերմերը մանրացնել բլենդերով: Որքան մանր լինեն սերմերը, այնքան հալվան համեղ կլինի:
  2. Սերմերին ավելացնել չամիչը, շարունակել հարել: Այնուհետև լցնել ձեթը, խառնել:
  3. Ստացված զանգվածից ձեռքերով գնդիկներ ձևավորել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը