Հրաշալի նախուտեստ. տապակված պանիր՝  չեխական բաղադրատոմսով
Advertisement 1000 x 90

Հրաշալի նախուտեստ. տապակված պանիր՝  չեխական բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

  1. Պանիր
  2. Պաքսիմատ
  3. Ձու – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պանիրը 1-1.5 սմ հաստությամբ քառակուսիների կտրատել:
  2. Ձվերը հարել:
  3. Պանրի կտորները թավալել ձվային զանգվածի մեջ, այնուհետև՝ պաքսիմատի, և այդպես կրկնել երկու անգամ:
  4. Բարձր կրակի վրա տապակել 30-40 վայրկյան:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը