Հունական խոհանոցի լավագույն ուտեստը
Advertisement 1000 x 90

Հունական խոհանոցի լավագույն ուտեստը

Կուբիտե պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

  1. Շերտավոր խմոր
  2. Հավ
  3. Կարտոֆիլ
  4. Սոխ
  5. Կարագ
  6. Ձվի դեղնուց

Պատրաստման եղանակը

  1. Խմորը տարածել տապակի մեջ:
  2. Լցնել միջուկը. կարտոֆիլ, աղով և պղպեղով համեմված հավի կտորներ, մանր կտրատված սոխ և կարագ:
  3. Ծածկել խմորը փաթեթի նման, վրան ձվի դեղնուց քսել, պատառաքաղով անցքեր անել և մոտ 1 ժամ թխել 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը