Տնական մանանեխի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Տնական մանանեխի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Մանանեխի փոշի – 4 ճ/գ
  2. Ջուր
  3. Աղ – 0.5 թ/գ
  4. Շաքարավազ – 3 թ/գ
  5. Քացախ – 1 ճ/գ
  6. Բուսական յուղ – 1.5 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանանեխի վրա գոլ ջուր լցնել, խառնել: Պետք է ստացվի շիլայի խտության զանգված:
  2. Վրան լցնել եռացրած ջուր, չխառնել, մի քանի րոպե թողնել, որպեսզի թրմվի:
  3. Այնուհետև թափել ջուրը, ավելացնել աղը, շաքարավազը, քացախը և բուսայուղը:
  4. Լավ խառնել, փակել կափարիչով և մի քանի օր դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը