Բաղադրիչներ
- Լոշիկ – 1 հատ
- Ձու – 2 հատ
- Կաթ – 1 ճ/գ
- Չորացրած խնկածաղիկ – 1 թ/գ
- Պինդ պանիր – 3 ճ/գ
- Խոզապուխտ – 3-4 շերտ
- Բանջարեղեն
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Ձվից, կաթից, աղից և խնկածաղկից ձվածեղ պատրաստել:
- Լոշիկի վրա պանիր դնել, պանրի վրա՝ տաք օմլետը:
- Այնուհետև շարել խոզապուխտի շերտերը և բանջարեղենը:
- Ռուլետ փաթաթել, բաժանել երկու մասի և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը