Բաղադրիչներ
- Ֆրանսիական հաց
- Կարագ
- Խնձոր – 2 հատ
- Ձու – 1 հատ
- Դարչին – 1 թ/գ
- Շաքարավազ – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Հացը կտրատել և յուրաքանչյուրի վրա կարագ քսել:
- Խնձորն անցկացնել քերիչով:
- Ձվի դեղնուցին ավելացնել քերած խնձորը, դարչինը և 1 թ/գ շաքարավազը: Լավ խառնել:
- Դեղնուցը լավ հարել՝ աստիճանաբար ավելացնելով շաքարավազը:
- Հացի կտորները դնել տապակի մեջ (կարագով ատված մասը՝ ներքև), խնձորային զանգվածը դնել հացի վրա, վրան դնել սպիտակուցային զանգվածը:
- Թխել 150C ջեռոցում մոտ 15 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը