Ձկան պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Ձկան պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Թարմ ձուկ – 2 հատ
  2. Գազար – 1-2 հատ
  3. Սոխ – 1-2 հատ
  4. Բուսական յուղ – տապակելու համար
  5. Աղ ու համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձկները մաքրել:
  2. Ներսից և դրսից ձուկը համեմել աղով և համեմունքներով:
  3. Գազարն անցկացնել քերիչով, Սոխը բարակ շերտատել:
  4. Գազարը և սոխը տապակել բուսայուղով:
  5. Ձկները լցոնել միջուկով, փաթաթել փայլաթիթեղով և եփել 30-40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը