Բաղադրիչներ
- Կաղամբ – 400 գ
- Հավի աղացած միս
- Գազար – 1 հատ
- Ձիթապտղի յուղ
- Աղ, սև պղպեղ
- Ձու – 3 հատ
- Բնական յոգուրտ – 6 ճ/գ
- Ալյուր – 3 ճ/գ
- Ցածր յուղայնությամբ պանիր – 50 գ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Կաղամբը կտրատել, սոխը մանր կտրատել, գազարը և պանիրն անցկացնել քերիչով:
- Սոխը, գազարը և հավի աղացած միսը խառնել կաղամբի հետ:
- Յոգուրտը, ձուն, ալյուրը և աղը խառնել:
- Ստացված երկու զանգվածները խառնել, լցնել յուղապատ կաղապարի մեջ և վրան պանիր շաղ տալ: Եփել 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը