Ամենադիետիկ ուտեստը՝ կաղամբով և մսով
Advertisement 1000 x 90

Ամենադիետիկ ուտեստը՝ կաղամբով և մսով

Բաղադրիչներ

  1. Կաղամբ – 400 գ
  2. Հավի աղացած միս
  3. Գազար – 1 հատ
  4. Ձիթապտղի յուղ
  5. Աղ, սև պղպեղ
  6. Ձու – 3 հատ
  7. Բնական յոգուրտ – 6 ճ/գ
  8. Ալյուր – 3 ճ/գ
  9. Ցածր յուղայնությամբ պանիր – 50 գ
  10. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաղամբը կտրատել, սոխը մանր կտրատել, գազարը և պանիրն անցկացնել քերիչով:
  2. Սոխը, գազարը և հավի աղացած միսը խառնել կաղամբի հետ:
  3. Յոգուրտը, ձուն, ալյուրը և աղը խառնել:
  4. Ստացված երկու զանգվածները խառնել, լցնել յուղապատ կաղապարի մեջ և վրան պանիր շաղ տալ: Եփել 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը