Բրոկոլին՝ կաթնաշոռային սոուսով. ցածր կալորիականությամբ ընթրիք
Advertisement 1000 x 90

Բրոկոլին՝ կաթնաշոռային սոուսով. ցածր կալորիականությամբ ընթրիք

Բաղադրիչներ

  1. Բրոկոլի – 350 գ
  2. Կաթնաշոռ (0%) – 200 գ
  3. Ձու – 2 հատ
  4. Սխտոր – 2-3 ատամիկ
  5. Բնական յոգուրտ – 4 ճ/գ
  6. Աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Բրոկոլին մանրացնել և լավ լվանալ:
  2. Մոտ 10 րոպե եփել եռացող ջրում, մի փոքր աղ ավելացնել:
  3. Կաթնաշոռը խառնել ճզմած սխտորի հետ, ավելացնել յոգուրտը և համեմունքները:
  4. Բրոկոլիի վրա լցնել կաթնաշոռային սոուսը:
  5. Ձուն խաշել, կտրատել և ավելացնել բրոկոլիին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը