Բաղադրիչներ
- Բրոկոլի – 350 գ
- Կաթնաշոռ (0%) – 200 գ
- Ձու – 2 հատ
- Սխտոր – 2-3 ատամիկ
- Բնական յոգուրտ – 4 ճ/գ
- Աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
- Բրոկոլին մանրացնել և լավ լվանալ:
- Մոտ 10 րոպե եփել եռացող ջրում, մի փոքր աղ ավելացնել:
- Կաթնաշոռը խառնել ճզմած սխտորի հետ, ավելացնել յոգուրտը և համեմունքները:
- Բրոկոլիի վրա լցնել կաթնաշոռային սոուսը:
- Ձուն խաշել, կտրատել և ավելացնել բրոկոլիին:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը