Իտալական սոուս՝ աղցանների համար
Advertisement 1000 x 90

Իտալական սոուս՝ աղցանների համար

Բաղադրիչներ

  1. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
  2. Կարմիր գինու քացախ – 1 թ/գ
  3. Սխտոր – 1 պճեղ
  4. Իտալական խոտաբույսերի խառնուրդ – 1 թ/գ
  5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել ձիթապտղի յուղը, կարմիր գինու քացախը, ճզմած սխտորը, իտալական խոտաբույսերի խառնուրդը:
  2. Համեմել աղով և պղպեղով, լավ խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը