Բաղադրիչներ
- Ձու – 5-6 հատ
- Կաթ – 100 գ
- Պանիր – 100 գ
- Լոլիկ – 200 գ
- Կանաչ լոբի – 200 գ
- Կանաչ սոխ – 20 գ
- Սամիթ – 10 գ
- Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Լոբին խորանարդաձև կտրատել, խաշել:
- Լոբին, լոլիկները և կանաչ սոխը լցնել կաղապարի մեջ:
- Առանձին հարել ձվերը, կաթը և համեմունքները:
- Լոբու վրա լցնել ձվային զանգվածը, վրան քերած պանիր շաղ տալ և 30-40 րոպե դնել 180 աստիճան ջեռոցը: Մատուցել՝ վրան կտրատած սամիթ շաղ տալով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը