Դդմով սմուզի
Advertisement 1000 x 90

Դդմով սմուզի

Բաղադրիչներ

  1. Դդում – 600 գ
  2. Կիտրոն – 3 հատ
  3. Թուրինջ – 1 հատ
  4. Դարչին – 1/2 թ/գ
  5. Մեղր՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդմի կեղևը և սերմերը հեռացնել, կտրատել:
  2. Դդումը եփել 10-15 րոպե, ջուրը թափել, սառեցնել, հարել բլենդերում և ավելացնել աղացած դարչինը:
  3. Կիտրոնների և թուրինջի հյութը քամել, լցնել դդմի խյուսի վրա, ըստ ցանկության՝ ավելացնել մեղր:
  4. Զանգվածը նորից հարել բլենդերում: Բաժակների մեջ սառույց լցնել, ավելացնել սմուզին և անմիջապես մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը