Թեթև աղանդեր խնձորով և կաթնաշոռով
Advertisement 1000 x 90

Թեթև աղանդեր խնձորով և կաթնաշոռով

Բաղադրիչներ

  1. Խնձոր – 5 հատ
  2. Անյուղ կաթնաշոռ – 200 գ
  3. Բնական յոգուրտ – 100 գ
  4. Լայմ – 1 հատ
  5. Ձու – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խնձորը մաքրել, շերտատել, ցողել լայմի հյութով:
  2. Կաթնաշոռը, յոգուրտը և ձուն հարել:
  3. Խնձորի շերտերը շարել տապակի հատակին, ավելացնել կաթնաշոռային զանգվածը:
  4. Մոտ 30 րոպե թխել 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը