Բաղադրիչներ
- Անյուղ կաթնաշոռ – 1 ճ/գ
- Ձու – 1 հատ
- Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
- Կիտրոնի կեղև
- Քաղցրացուցիչ
Պատրաստման եղանակը
- Դեղնուցն առանձնացնել սպիտակուցից: Դեղնուցը, կաթնաշոռը, մեկ կիտրոնի քերած կեղևը և կիտրոնի հյութը հարել:
- Առանձին հարել սպիտակուցը և ավելացնել քաղցրացուցիչը:
- Հարած սպիտակուցը լցնել դեղնուցային զանգվածի մեջ, ինչից հետո զանգվածը լցնել թխման տապակի մեջ:
- Թխել կիտրոնային սուֆլեն 10-15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը