Կիտրոնային սուֆլե. այսպիսի բան դուք դեռ չեք փորձել
Advertisement 1000 x 90

Կիտրոնային սուֆլե. այսպիսի բան դուք դեռ չեք փորձել

Բաղադրիչներ

  1. Անյուղ կաթնաշոռ – 1 ճ/գ
  2. Ձու – 1 հատ
  3. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
  4. Կիտրոնի կեղև
  5. Քաղցրացուցիչ

Պատրաստման եղանակը

  1. Դեղնուցն առանձնացնել սպիտակուցից: Դեղնուցը, կաթնաշոռը, մեկ կիտրոնի քերած կեղևը և կիտրոնի հյութը հարել:
  2. Առանձին հարել սպիտակուցը և ավելացնել քաղցրացուցիչը:
  3. Հարած սպիտակուցը լցնել դեղնուցային զանգվածի մեջ, ինչից հետո զանգվածը լցնել թխման տապակի մեջ:
  4. Թխել կիտրոնային սուֆլեն 10-15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը