«Կեսար» աղցանի լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

«Կեսար» աղցանի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Հավի կրծքամիս – 500 գ
  2. Ֆետա պանիր – 200 գ
  3. Հազար – 1 կապ
  4. Չերրի լոլիկներ – 150 գ
  5. Սև հաց – 200 գ
  6. Պարմեզան – 3 ճ/գ
  7. Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Սև հացը խորանարդաձև կտրատել և տապակել կտորները տաք տապակի մեջ այնքան ժամանակ, մինչև չորահացի վերածվեն:
  2. Հավի կրծքամիսը խորանարդիկների կտրատել, համեմել աղով և պղպեղով, խաշել: Ցանկության դեպքում կարելի է նաև տապակել:
  3. Հազարը խոշոր կտորների կտրատել:
  4. Ֆետա պանիրը խորանարդաձև կտրատել:
  5. Լոլիկները բաժանել երկու կամ չորս մասի:
  6. Պարմեզանն անցկացնել քերիչով:
  7. Հազարի տերևներին ավելացնել ֆետա պանիր, այնուհետև լցնել հավի կտորները, չերրի լոլիկները, տապակած հացը և քերած պարմեզանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը