Ամենահամեղ ուտեստը, որը կարելի է պատրաստել դդումից
Advertisement 1000 x 90

Ամենահամեղ ուտեստը, որը կարելի է պատրաստել դդումից

Բաղադրիչներ

  1. Դդում – 0.5 կգ
  2. Մեղր – 1 ճ/գ
  3. Սխտոր – 1 պճեղ
  4. Կարագ – 30 գ
  5. Հազրեվարդ (Розмарин) – 1 ճյուղ
  6. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդումը լվանալ: Կտրատել խոշոր կտորների:
  2. Տապակի մեջ հալեցնել կարագը: Տապակել դդմի կտորները: Ավելացնել հազրեվարդը և ճզմած սխտորը:
  3. Տապակել դդումը 7 րոպե: Ավելացնել մեղրը: Շարունակել տապակել՝ մինչև մեղրը կարամելացվի: Ըստ ցանկության՝ աղ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը