Բաղադրիչներ
- Դդում – 0.5 կգ
- Մեղր – 1 ճ/գ
- Սխտոր – 1 պճեղ
- Կարագ – 30 գ
- Հազրեվարդ (Розмарин) – 1 ճյուղ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Դդումը լվանալ: Կտրատել խոշոր կտորների:
- Տապակի մեջ հալեցնել կարագը: Տապակել դդմի կտորները: Ավելացնել հազրեվարդը և ճզմած սխտորը:
- Տապակել դդումը 7 րոպե: Ավելացնել մեղրը: Շարունակել տապակել՝ մինչև մեղրը կարամելացվի: Ըստ ցանկության՝ աղ ավելացնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը