Լավագույն նախաճաշը
Advertisement 1000 x 90

Լավագույն նախաճաշը

Արագ խաչապուրի պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

  1. Հայկական լավաշ – 1 հատ
  2. Կաթնաշոռ – 100 գ
  3. Ֆետա պանիր – 100 գ
  4. Կանաչի՝ ըստ ցանկության
  5. Ձու – 1 հատ
  6. Սխտոր

Պատրաստման եղանակը

  1. Պանիրը և կաթնաշոռը խառնել, ավելացնել մանր կտրատված կանաչին և սխտորը՝ ըստ ցանկության:
  2. Լավաշը կտրատել խոշոր քառակուսիների, լցնել միջուկը, փաթեթի նման ծալել, վրան ձու տարածել և 5-10 րոպե թխել 180-200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը