Համեղագույն կծու լոլիկներ՝ որպես խորտիկ
Advertisement 1000 x 90

Համեղագույն կծու լոլիկներ՝ որպես խորտիկ

Բաղադրիչներ

  1. Լոլիկ – 0.5 կգ
  2. Սխտոր – 3-4 ատամիկ
  3. Կծու պղպեղ – 1/2 հատ
  4. Բուսայուղ – 30 գ
  5. Շաքարավազ – 1 թ/գ
  6. Սամիթ – 1 փունջ
  7. Աղ և պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Լոլիկները լվանալ, 4 կտորի բաժանել:
  2. Պատրաստի լոլիկները տեղավորել խորը տարայի մեջ:
  3. Սամիթը լվանալ, մանր կտրատել և լցնել լոլիկների վրա:
  4. Բանջարեղենը համեմել շաքարավազով և սև աղացած պղպեղով, աղ ցանել:
  5. Կծու պղպեղի սերմերը հեռացնել, բարակ շերտատել և ավելացնել լոլիկներին:
  6. Զանգվածին ավելացնել ճզմած սխտորը:
  7. Ամբողջին ավելացնել բուսայուղ, լավ խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը