Steptohealth.ru կայքը կազմել է ցանկ, թե ինչու պետք է ամեն օր վարսակի շիլա ուտել:
Վարսակի շիլան մաքրում է օրգանիզմը՝ նպաստելով տոքսինների և վնասակար նյութերի դուրսբերմանը: Այն կանխարգելում է սիրտ-անոթային հիվանդությունների զարգացումը և նվազեցնում է արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը:
Այն օգնում է կարգավորել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը:
Վարսակի շիլան կօգնի նաև լավացնել նյութափոխանակությունը: Այն օգտագործելուց մի քանի ժամ անց էլ դուք քաղցի զգացում չեք ունենա: Այդ պատճառով էլ այն հրաշալի տարբերակ է բոլոր նրանց համար, ովքեր ցանկանում են նիհարել:
Վարսակի շիլան սպիտակուցներ է պարունակում, որոնք անհրաժեշտ են օրգանիզմին:
ԱՄՆ-ում անցկացված հետազոտությունները ցույց են տվել, որ վարսակի շիլան կարող է օգնել կանխարգելել օնկոլոգիական հիվանդությունները:
Վարսակի շիլան վիտամին B է պարունակում, որն օգնում է հավասարակշռել նյարդային համակարգի աշխատանքը:
Վարսակի շիլան կարող է կանխել նաև վահանաձև գեղձի հետ կապված խնդիրները:
Այն օրգանիզմին օգտակար է նաև այն պատճառով, որ կալցիում է պարունակում:
Վարսակի շիլան խորհուրդ է տրվում ուտել առավոտյան կամ էլ ցերեկը, քանի որ մեծ քանակի էներգիա կարող է տալ:
Վարսակի փաթիլներն օգտակար են ոչ միայն ներքին օգտագործման համար: Այն որոշ դեպքերում կարող է օգտագործվել նաև՝ որպես կոսմետիկ միջոց: