Փխրուն կեքսեր՝ ծիրանաչրով
Advertisement 1000 x 90

Փխրուն կեքսեր՝ ծիրանաչրով

Բաղադրիչներ

  1. Սպիտակաձավար – 150 գ
  2. Կեֆիր – 200 մլ
  3. Ձու – 1 հատ
  4. Ձվի սպիտակուց – 1 հատ
  5. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
  6. Աղ – 1 պտղունց
  7. Ծիրանաչիր – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Լավ հարել ձուն և ձվի սպիտակուցը:
  2. Ավելացնել փխրեցուցիչը և աղը, կրկին հարել:
  3. Աստիճանաբար ավելացնել սպիտակաձավարը, արագ խառնել:
  4. Կաղապարի մեջ լցնել խմորը, դնել ծիրանաչիրը:
  5. Թխել 40 րոպե, 170 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը