Հնդկաձավարով և խնձորով շիլա՝ առողջ նախաճաշի համար
Advertisement 1000 x 90

Հնդկաձավարով և խնձորով շիլա՝ առողջ նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

  1. Եգիպտացորենի ձավար – 1 բաժակ
  2. Կաթ – 2 բաժակ
  3. Ջուր – 1 բաժակ
  4. Խնձոր – 1-2 հատ
  5. Վանիլին – 12 գ
  6. Աղ – 1 պտղունց
  7. Կարագ

Պատրաստման եղանակը

  1. Եգիպտացորենի ձավարը լվանալ հոսող ջրով:
  2. Ջուրը և կաթը միասին եռացնել:
  3. Լցնել եգիպտացորենի ձավարը և եփել միջին կրակի վրա մոտ 20 րոպե՝ պարբերաբար խառնելով:
  4. Համեմել աղով և վանիլինով, վերջում ավելացնել քերած խնձորը, խառնել և վերցնել գազօջախից: Թողնել՝ շիլան թրմվի 20-30 րոպե:
  5. Մատուցելիս ավելացնել կարագ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը