Դդումով աղանդեր՝ ընդամենը 6 րոպեում. աշնանը կոնֆետներ այլևս չեք գնի
Advertisement 1000 x 90

Դդումով աղանդեր՝ ընդամենը 6 րոպեում. աշնանը կոնֆետներ այլևս չեք գնի

Բաղադրիչներ

  1. Դդում – 300 գ
  2. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
  3. Կիտրոն – 0.5 հատ
  4. Դարչին

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդումը փոքր խորանարդների կտրատել:
  2. Ավելացնել մի փոքր շաքարավազ և խառնել:
  3. Այնուհետև տարան ծածկել ափսեով և երեք րոպե դնել միկրոալիքային վառարանում (հզորությունը՝ 800 Վտ):
  4. Երեք րոպե անց հանել ափսեն, ավելացնել կիտրոնի կեղև, կիտրոնի հյութ և դարչին:
  5. Ծածկել ափսեով և ևս երկու րոպե դնել միկրոալիքային վառարանում:
  6. Մատուցել մեղրի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը