Ognov կայքը ներկայացնում է բանանով թխվածք, որը ցանկալի է մատուցել հենց սառը վիճակում: Այս հրաշալի աղանդերը երբեք չի հոգնեցնի, սակայն ցանկության դեպքում կարող եք բաղադրիչները փոփոխել՝ ավելացնելով չրեղեն և ընկուզեղեն:
Նույնիսկ քունջութը հրաշալիորեն համադրվում է բանանի հետ:
Կաթնաշոռով և բանանով այս աղանդերը կհավանեն նույնիսկ քաղցր չսիրողները:
Բանանի չիզքեյք
Բաղադրություն
500 գ ոչ յուղոտ կաթնաշոռ
5-6 բանան
2 ճ/գ ալյուր
1 ձու
Կաթնաշոռը հարեք բլենդերով և անցկացրեք քամիչի միջով: Բանանը մանրացրեք բլենդերով կամ տրորեք պատառաքաղով: Կաթնաշոռաբանանային զանգվածին ավելացրեք ալյուրն ու ձուն, խմոր պատրաստեք: Կարող եք ավելացնել մի փոքր վանիլ կամ չամիչ:
Թխելու համար նախատեսված ամանի հատակին կարագ քսեք, մի փոքր ալյուր ցանեք և ավելացրեք խմորը: Թխվածքը թխեք 30 րոպե՝ 180 ջերմաստիճանում:
Եթե կարծում եք, որ թխվածքը քաղցր չէ, ապա կարող եք շաքարի փոշի կամ խտացրած կաթ ավելացնել:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը