Դդմիկ՝ լցոնված կաթնաշոռով
Advertisement 1000 x 90

Դդմիկ՝ լցոնված կաթնաշոռով

Բաղադրիչներ

  1. Կաթնաշոռ – 0.5 կգ
  2. Դդմիկ – 0.5 կգ
  3. Ձու – 1 հատ
  4. Պինդ պանիր – 100 գ
  5. Սխտոր – 1 ատամիկ
  6. Բուսական յուղ
  7. Կանաչի
  8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդմիկներից նավակներ ձևավորել:
  2. Կաթնաշոռին ավելացնել մանրացված սխտորը, ձուն և կանաչին:
  3. Լավ խառնել և ստացված զանգվածով լցոնել դդմիկները:
  4. Դդմիկների վրա քերիչով անցկացրած պանիր շաղ տալ և դնել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, եփել մոտ 30 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը