Բաղադրիչներ
- Երիտասարդ կաղամբ – կես գլուխ
- Ռուկոլա – 70 գ
- Չորահաց
- Թունա ձուկ – 1 բանկա
- Աղ և սև պղպեղ
- Թթվասեր – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
- Կաղամբը բարակ կտրատել, լցնել ամանի մեջ:
- Ռուկուլան (կարելի է փոխարինել մաղադանոսով կամ սամիթով), մանր կտրատել և ավելացնել կաղամբին:
- Լցնել չորահացերը:
- Այնուհետև ավելացնել թունա ձուկը՝ նախապես պատառաքաղով տրորելուց հետո:
- Համեմել աղով, համեմունքներով, լցնել թթվասերը, լավ խառնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը