Լցոնված ձկան լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Լցոնված ձկան լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Սկումբրիա – 2 հատ
  2. Ձու – 2 հատ
  3. Պինդ պանիր – 50 գ
  4. Մանանեխ (չոր) – 0.5 թ/գ
  5. Կիտրոն (հյութը և կեղևը) – 0.5 հատ
  6. Կանաչիներ
  7. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը խաշել, պանիրը քերել: Ձվերը և կանաչիները մանր կտրատել: Ձուն, պանիրը, կիտրոնի հյութը և քերած կեղևը, կանաչին և մանանեխը խառնել, համեմել աղով և պղպեղով:
  2. Ձկները մաքրել և լվանալ: Չորացնել անձեռոցիկով, համեմել աղով և պղպեղով:
  3. Ձկները լցոնել ստացված միջուկով, յուրաքանչյուրը փաթաթել փայլաթիթեղով, դնել տապակին:
  4. Եփել 20-50 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում: Փայլաթիթեղը բացել, եփել ևս 10 րոպե 250 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը