Բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս – 2 հատ
- Սալորաչիր – 1 բուռ
- Ձու – 2 հատ
- Վարունգ – 1 հատ
- Ընկույզ – 1/2 բաժակ
- Կանաչ սոխ
- Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
- Հավի միսը եփել, սառեցնել և խորանարդաձև կտրատել:
- Մանրացնել ընկույզը:
- Խաշած ձուն անցկացնել խոշոր քերիչով:
- Վարունգը մանր շերտատել:
- Սալորաչիրը մանր շերտատել:
- Մանր կտրատել սոխը:
- Ավելացնել մայոնեզը, խառնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը