Դիետիկ շիլա՝ ինչպես նախաճաշի, այնպես էլ՝ ընթրիքի համար
Advertisement 1000 x 90

Դիետիկ շիլա՝ ինչպես նախաճաշի, այնպես էլ՝ ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

  1. Դդում – 0.5 հատ
  2. Անյուղ կաթ – 1 բաժակ
  3. Մեղր – 2 ճ/գ
  4. Ընկույզ, չամիչ, ծիրանաչիր կամ սալորաչիր

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդումը մաքրել, տապակել, այնուհետև եփել ջրով, թափել ջուրը, ավելացնել կաթը, եփել ևս 5 րոպե:
  2. Երբ շիլան մի փոքր սառչի, ավելացնել մեղրը:
  3. Մատուցելիս զարդարել ընկույզով, չամիչով կամ չորամրգերով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը