Տնական կեքսերի լավագույն բաղադրատոմսը
Advertisement 1000 x 90

Տնական կեքսերի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

  1. Ձու – 4 հատ
  2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  3. Կարագ – 250 մլ
  4. Ալյուր – 2 բաժակ
  5. Սոդա – 1/4 թ/գ
  6. Հատապտուղներ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կարագը հալեցնել:
  2. Ձվերը հարել շաքարավազի հետ, կարելի է ավելացնել վանիլին:
  3. Ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը, կրկին հարել:
  4. Ավելացնել ալյուրը՝ անընդհատ խառնելով:
  5. Հատապտուղները թավալել ալյուրի մեջ և լցնել խմորի մեջ, զգուշությամբ խառնել:
  6. Ստացված խմորը լցնել կաղապարների մեջ: Թխել 40-50 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը