Արագ ուտեստ՝ ձկան սիրահարների համար
Advertisement 1000 x 90

Արագ ուտեստ՝ ձկան սիրահարների համար

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

  1. Կեֆիր – 1 բաժակ
  2. Ձու – 2 հատ
  3. Ալյուր – 1.5 – 2 բաժակ
  4. Բուսայուղ – 3 ճ/գ
  5. Աղ – 1/2 թ/գ

Միջուկի համար՝

  1. Պահածոյացված ձուկ – 1 բանկա
  2. Կանաչ սոխ – 1 փունջ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խմորի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:
  2. Խմորի կեսը լցնել տապակի մեջ, վրան լցնել պահածոյացված ձուկը և մանր կտրատված սոխը, այնուհետև ավելացնել մնացած խմորը:
  3. Թխել 30-40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը