Բորշչ՝ գաղտնի բաղադրիչով
Advertisement 1000 x 90

Բորշչ՝ գաղտնի բաղադրիչով

Բաղադրիչներ

  1. Բազուկ – 4 հատ
  2. Բուսական յուղ – 4 ճ/գ
  3. Գազար – 1 հատ
  4. Սոխ – 1 հատ
  5. Կարտոֆիլ – 4 հատ
  6. Մսի արգանակ – 600 մլ
  7. Կիտրոնի հյութ – 3 ճ/գ
  8. Ֆետա պանիր (գաղտնի բաղադրիչը) – 150 գ
  9. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բազուկը լվանալ, պատել ձիթայուղով և փաթաթել փայլաթիթեղով: Բազուկները 45 րոպե դնել 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
  2. Գազարը մաքրել, լվանալ և խորանարդաձև կտրատել:
  3. Սոխը մաքրել և կտրատել:
  4. Տապակի մեջ տաքացնել մնացած յուղը և տապակել գազարը:
  5. Ավելացնել սոխը և տապակել 3 րոպե: Լցնել մսի արգանակը և եռացնել:
  6. Կարտոֆիլը մաքրել և խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել արգանակին: Եփել 15 րոպե:
  7. Բազուկը մաքրել և խորանարդաձև կտրատել: Ավելացնել արգանակին և հարել բլենդերով:
  8. Համեմել աղով և պղպեղով, ավելացնել կիտրոնի հյութ: Լցնել տարաների մեջ և յուրաքանչյուրի մեջ կտրատված ֆետա պանրի կտորներ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը