Բանջարեղենով և պանրով տոստ՝ իդեալական նախաճաշի համար
Advertisement 1000 x 90

Բանջարեղենով և պանրով տոստ՝ իդեալական նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

  1. Հացահատիկային հաց – 2 հատ
  2. Սերուցքային պանիր – 2 ճ/գ
  3. Լոլիկ չերրի – 4 հատ
  4. Ավոկադո – 1/2 հատ
  5. Կանաչի (ցանկացած տեսակի) – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հացը տապակել, տարածել սերուցքային պանիրը:
  2. Լոլիկները կտրատել, խառնել մանրացված ավոկադոյի և կանաչիների հետ, համեմել աղով և պղպեղով:
  3. Խառնուրդը դնել հացի վրա և անմիջապես մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը