Հեշտ պատրաստվող կարկանդակ՝ սալորով
Advertisement 1000 x 90

Հեշտ պատրաստվող կարկանդակ՝ սալորով

Բաղադրիչներ

  1. Սալոր (հասած) – 10 հատ
  2. Կարագ – 115 գ
  3. Շաքարավազ – 150 գ
  4. Ձու – 2 հատ
  5. Ալյուր – 140 գ
  6. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
  7. Շաքարավազ, դարչին

Պատրաստման եղանակը

  1. Փափուկ կարագը և շաքարավազը հարել:
  2. Հերթով ավելացնել ձվերը և առանց դադարեցնելու հարել:
  3. Այնուհետև ավելացնել ալյուրը, աղը և փխրեցուցիչը: Խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
  4. Խմորը լցնել յուղապատ կաղապարի մեջ:
  5. Կտրատված սալորները շարել խմորի վրա, մի փոքր ներս մտցնել:
  6. Վրան շաքարավազ և դարչին շաղ տալ:
  7. Թխել 40-50 րոպե, 180 ատիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը