Պատրաստում ենք անուշաբույր մուրաբա մանդարինից
Advertisement 1000 x 90

Պատրաստում ենք անուշաբույր մուրաբա մանդարինից

Բաղադրիչներ

  1. Մանդարին – 1 կգ
  2. Նարինջ – 1 հատ
  3. Շաքարավազ – 1 կգ
  4. Ջուր – 1 բաժակ
  5. Կոճապղպեղ – 2 թ/գ
  6. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանդարիննեը և նարինջը կեղևազրկել:
  2. Մրգերը դնել ընդհանուր տարայի մեջ և լցնել ջուրը:
  3. Նախապատրաստական աշխատանքներից 8 ժամ անց մրգերը դնել ցածր կրակի վրա և ավելացնել կոճապղպեղը:
  4. Եռալուց հետո եփել զանգվածը 30 րոպե՝ անընդհատ խառնելով:
  5. Մուրաբային ավելացնել վանիլին և շաքարավազ: Եփել ևս 30 րոպե:
  6. Լցնել նախապես ստերիլիզացված և չոր բանկաների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը