Բաղադրիչներ
- Մանդարին – 1 կգ
- Նարինջ – 1 հատ
- Շաքարավազ – 1 կգ
- Ջուր – 1 բաժակ
- Կոճապղպեղ – 2 թ/գ
- Վանիլին
Պատրաստման եղանակը
- Մանդարիննեը և նարինջը կեղևազրկել:
- Մրգերը դնել ընդհանուր տարայի մեջ և լցնել ջուրը:
- Նախապատրաստական աշխատանքներից 8 ժամ անց մրգերը դնել ցածր կրակի վրա և ավելացնել կոճապղպեղը:
- Եռալուց հետո եփել զանգվածը 30 րոպե՝ անընդհատ խառնելով:
- Մուրաբային ավելացնել վանիլին և շաքարավազ: Եփել ևս 30 րոպե:
- Լցնել նախապես ստերիլիզացված և չոր բանկաների մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը