Բանանով և խտացրած կաթով ռուլետ՝ ընդամենը 20 րոպեում
Advertisement 1000 x 90

Բանանով և խտացրած կաթով ռուլետ՝ ընդամենը 20 րոպեում

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

  1. Ձու – 3 հատ
  2. Շաքարավազ – 5 ճ/գ
  3. Աղ
  4. Սերուցք կամ չոր կաթ – 5 ճ/գ
  5. Ալյուր – 5 ճ/գ

Կրեմի համար՝

  1. Խտացրած կաթ – 1 բանկա
  2. Բանան – 1-2 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը լավ հարել, ավելացնել շաքարավազը, աղը: Այս զանգվածին ավելացնել չոր կաթը, ալյուրը և սոդան:
  2. Ստացված խմորը լցնել յուղաթղթով պատված տապակ մեջ: Թխել 5-7 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
  3. Տաք խմորի վրա բարակ շերտով տարածել խտացրած կաթը և վրան շարել մանր շերտատված բանանները, արագ փաթաթել ռուլետը: Խտացրած կաթի փոխարեն՝ կարող եք օգտագործել ցանկացած կրեմ:
  4. Զարդարել շոկոլադե ջնարակով, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը