Տոնական տրամադրություն. անուշաբույր թխվածք՝ կիտրոնով
Advertisement 1000 x 90

Տոնական տրամադրություն. անուշաբույր թխվածք՝ կիտրոնով

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 150 գ
  2. Շաքարավազ – 140 գ
  3. Ձիթապտղի յուղ – 120 մլ
  4. Կաթ – 120 մլ
  5. Ձու – 1 հատ
  6. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
  7. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
  8. Մայրու ընկույզ – 50 գ
  9. Մեկ կիտրոնի կեղև
  10. Աղ – 1 պտղունց
  11. Հազրեվարդ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կիտրոնի քերած կեղևը խառնել շաքարավազի և հազրեվարդի հետ: Թողնել 10 րոպե: Ավելացնել ձուն, ձիթապտղի յուղը և կաթը, կիտրոնի հյութը, խառնել: Ավելացնել փխրեցուցիչը և ալյուրը, կրկին խառնել:
  2. Ընկույզը տապակել կաթսայի մեջ աղով և ավելացնել խմորին:
  3. Տապակի մեջ լցնել խմորը և թխել 40 րոպե, 180С ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը