Ավոկադոյով և հնդկահավի մսով սենդվիչ՝ հագեցնող ընթրիքի համար
Advertisement 1000 x 90

Ավոկադոյով և հնդկահավի մսով սենդվիչ՝ հագեցնող ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

  1. Հաց – 2 կտոր
  2. Ավոկադո – 30 գ
  3. Հազարի տերևներ – 10 գ
  4. Հնդկահավի կրծքամիս – 50 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հացի կարելի է նախապես տաքացնել տոստերում:
  2. Սենդվիչը հավաքել շերտերով. հաց, հազարի տերևներ, շերտատած կամ խյուսի վերածած ավոկադո, հնդկահավի միս: Սենդվիչը ծածկել հացի երկրորդ կտորով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը