Բանանով և սուրճով Թրայֆլ. անմահական աղանդեր՝ բաժակի մեջ
Advertisement 1000 x 90

Բանանով և սուրճով Թրայֆլ. անմահական աղանդեր՝ բաժակի մեջ

Բաղադրիչներ՝ 4 չափաբաժնի համար

  1. Թխվածքաբլիթներ – 125 գ
  2. Սառը սուրճ – 100 գ
  3. Բանան – 2 հատ
  4. Կաթ – 250 մլ
  5. Վանիլին – 1-2 ճ/գ
  6. Եգիպտացորենի օսլա – 2 թ/գ
  7. Ձվի դեղնուց – 3 հատ
  8. Սերուցք 33% – 100-150 մլ
  9. Նուշի լիկյոր – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. 200 մլ կաթը եռացնել: Մնացած կաթը խառնել օսլայի, վանիլինի և դեղնուցների հետ:
  2. Ստացված զանգվածը ավելացնել տաք կաթին, եռացնել ցածր կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, մինչև խտանա կաթը, սառեցնել:
  3. Սերուցքը հարել, մինչև փրփրի:
  4. Բանանը բարակ շերտատել:
  5. Սուրճը և նուշի լիկյորը խառնել, թխվածքաբլիթները թաթախել սուրճի մեջ:
  6. Տրայֆլը հավաքել շերտերով՝ թխվածքաբլիթներ, սուրճ, վանիլային կրեմ, բանան, հարած սերուցք: Կրկնել շերտերը:
  7. Աղանդերը զարդարել սուրճի հատիկներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը