Դիետիկ Պաննա կոտա՝ «Ձնագնդիկ»
Advertisement 1000 x 90

Դիետիկ Պաննա կոտա՝ «Ձնագնդիկ»

Բաղադրիչներ

  1. Ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ – 250 գ
  2. Կաթ – 1 բաժակ
  3. Շաքարավազ – 4 ճ/գ
  4. Վանիլին – 1 թ/գ
  5. Ժելատին – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթնաշոռին ավելացնել շաքարավազը և վանիլինը, լավ խառնել:
  2. Ժելատինը լցնել կաթի մեջ, թողնել՝ ուռչի: Այնուհետև կաթը դնել ցածր կրակի վրա, տաքացնել՝ խառնելով, մինչև ժելատինն ամբողջովին լուծվի: Չեռացնել, վերցնել կրակից, սառեցնել:
  3. Կաթնաշոռը խառնել կաթի հետ, լցնել կաղապարի մեջ, մի քանի ժամ դնել սառնարանը:
  4. Մատուցել հատապտուղների հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը